Oktatási bútorok

" A minőség érték"

Placeholder image

Oktatási bútor, mely megváltoztatja a jövőt


ÜDVÖZÖLJÜK az
ASS MAGYARORSZÁG Kft.
Oktatási berendezések honlapján

Ön Magyarország legnagyobb iskolabútor-gyártójának termékválasztékát tekintheto meg honlapunkon. Megtalálhatók a tantermi berendezések, közösségi terek, kollégiumok berendezése, PAGHOLZ® termékek, kerámia-acél táblák, tanári szobák, irodák, speciális szaktantermek (számítástechnika, rajz, természettudományi) berendezése és ehhez kapcsolódó kiegészítő bútorok.
Mi az ASS-nél azért dolgozunk, hogy olyan termékek kerüljenek a magyar oktatási intézményekbe, melyek nemzetközi mérce szerint is korszerű, ergonómiailag megfelelő, egészséges használatot biztosítanak a felhasználók, a gyermekek számára.Erre garancia a több mint 60 éve működő német anyavállalat által biztosított innováció és a makói gyártóbázis kiváló magyar szakembereinek a minőség és folyamatos fejlesztés melletti elkötelezett munkája.Az elmúlt időszakban részt vehettünk több olyan, helyi értékteremtő beruházás megvalósításában, melyek évtizedekre meghatározzák egy-egy település oktatási környezetét. Ebben a munkában számunkra mindig nagy segítséget jelent az intézményvezetőkkel kialakított korrekt és konstruktív együttműködés.
Ezt az együttműködést ajánljuk fel az Önök számára, az egyszerű bútorbeszerzéstől a komplex intézményi beruházásig.Szakmai tudásunkat és segítségünket adjuk ahhoz, hogy az elképzeléseik a tervezéstől a pályázatokon keresztül a megvalósulásig eljuthassanak.Bízunk benne, hogy termékeink, szakmai elkötelezettségünk az elkövetkező években is segítséget nyújt az Önök és tanítványaik, gyermekeink számára.

A jövőnek tervezünk a mának alkotunk.

Felelősek vagyunk az oktatás környezetéért, a belső terek kialakításáért, a gyemekek általt használt bútorokért, eszközökért.

BÚTOROK